UNDA - 8 m R-båd

Kistebænk

Der kan lige nu (ultimo jan 2021) ikke laves mere ved dækket da der mangler teaktræ + mahoniplanker

Så jeg er gået igang med kistebænke.

Har fået lavet afløbsrende til bænke i rustfri fra Nørskov Olsen.

Der lagt et lag epoxy på dørken, og det er også spartlet så det er klar til teak. Jeg har lagt teaktræ på lemmen til motor + gulvet i kahytten .

Så lidt sker det da. Men jeg kæmper med frosten det er ikke nemt det er jo vinter for jeg skal jo have ca. 10 g. for epoxy kan hærde. At dert overhovedet har været muligt på denne årstid, skyldes overdækning, små-telte og varmekanoner.

Ultimo Feb 2021

Så er teaktræet på bænke + gulvet i cockpittet ved at være færdig. Derefter skal der limes forluge sammen , for at få lavet det sidste teaktræ færdig på fordækket.

Hans Jørgen er gået igang med tegningen til kølen og de første tegninger er færdige , Kim har også været og se på tegningerne og vi har fået en snak om kølen og hvordan han kan lave den . I næste uge (marts) kørs til Nyborg for at skære pladerne op så Kim kan komme til at svejse det sammen. Der regnes med et par dag ,så skulle den være klar. Kim mener jeg skal støbe al blyet om til bly-barer for det fylder for meget når det er løst. Det bliver noget af et arbejde men det er jo bare med at komme igang med støberiet. Tiden må vise hvad de mange meniger og tanker om blykøl ender i .

 

Kistebænke og cockpit

cockpittræ

nach oben