UNDA - 8 m R-båd

Maling fortsat

Ultimo Dember 2021

11. dec (se også foto af UNDA malet )

Så begynder det at se lysere ud , båden har fået grundmaling og det ser rigtig godt ud .Mandag begynder vi at tilpasse kølen det bliver spændende at komme igang med ,for når kølen er på så skal den have lak , og så bliver det rart at få den tilbage i hallen så jeg kan komme videre med båden .

 13. dec

Båden er slebet og klar til larkering.

Så fik vi rokeret rundt på div. Stativer så kølen står hvor den skal under båden og det ser rigtig godt ud . I morgen bliver der boret huller til kølbolte så den er klar til montering.

16. dec

Nu har jeg igen nået en milepæl .

Vi har fået kølen monteret men der er næsten gået to dage med tilpasning af kølbolte og opretning af kølen for til sidst at få lagt  klæbemasse inden samling så nu sidder den på plads , og som Jonas siger så kan den aldrig  komme af igen med det klæbemasse der er brugt.

I morgen står den på rengøring af hele hallen + båden så al støv bliver fjernet for den skal males på mandag . Jeg kan næster ikke vente for at se det færdige resultat ,det bliver et af de hel  stor højdepunkter da Jonas har arbejde på sagen i ca. 7 uger.

18. dec

Kølen blev monteret og det ser rigtig godt ud. Så dagen er gået med at feje og støvsuge hallen og få båden dækket ind med plast så den er klar til på mandag hvor der forhåbentlig kommer gang i malersprøjten .

Så holdt vi et lille rejsegilde hvor vi var en 10 stykker ligesom for at markere et nyt skridt på vejen mod det færdige resultat .

 

Maling Fortsat

Maling af fribord genoptaget, sluttes af mad kølen monteret

foto fra perioden startende 10/12- 2021 og frem til 18. december


19. dec

Så kom det store øjeblik hvor Unda er blevet sprøjtemaler. Endnu en opgave der kan vinges af. Jonas kunne ikke vente med at male båden til på mandag , så gik søndagen med det.

 

Maling af fribord

Fribordet sprøjemalet for første gang søndag 19 dec 2021

Se video ==> klik (og slå gerne lyd fra eller skru ned, der er noget værkstedssus fra udsugningen)

Jonas film

Og sammenlign evt med start

Sarten maling

 

nach oben