UNDA - 8 m R-båd

Maling

Ultimo Oktober 2021

Så er der nået et nyt vendepunkt - UNDA flyttes ud af laden for at blive afleveret til meling.

Finishprocessen med lak og maling er fortsat med maling af fribord

QUOTE:

Så blev jeg færdig med at lakere første omgang det blev til 4 gange med to komponent lak , skydekappe og divs luger er også færdige med lak. Rundstokke er også monteret og har fået lak divs kantlister er også lakeret , hele loftet er malet en sidste gang i hele båden , jeg er også blevet færdig med divs gummifuger på dækket.

Så kom det store  øjeblik om jeg kunne flytte båden for nu skal den til Jonas og males i dag mandag den 25/10 så vognmanden kommer kl 8,30 . Det gik fint det første stykke , men så går det lidt op af bakke så kunne vi ikke rokke den ud af stedet med så fik vi hjælp af Jens Thurø med en bil med 300 hk så gik det ikke lang tid før den stod ved porten.

Så skulle bare det sidste stykke søndag eftermiddag. Med jeg kunne ikke rokke den ud af stedet så Anders måtte have bilen for ,så var der kun et problem at få den stoppet igen det gik godt ,men det gik ikke så nemt som da den skulle ind, for det klarede jeg selv.

Vi fik den læsset og kørt til Jonas uden problemer, så nu står i hallen og venter på en plan for malerarbejdet + montering af Køl.

Hilsen Sunke

 

Maling

Maling af fribord og transport af UNDA til maleværksted

foto fra perioden startende 25/10- 2021 og frem til x.november 

 

nach oben